Social dining hos chefmade

Tak fordi at du har tid til at Google at lede efter fine en service som kan hjælpe dig med din næste Social Dining med øl. Chefmade har mange års erfaring og har valgt at udvikle sin service, præcis for dig som ønsker at tid til dine gæster at være en del af selve middags oplevelsen og ikke ende med at bruge altid ude i køkkenet med opvasken. Som noget ganske nyt, kan du ud over at vælge vinmenu også vælge ølmenu i samarbejde med en række færende danske bryggerier. Derfor har vi hos chefmade også valgt kun at arbejde med anerkendt danske top restauranter, som vi kender og har mange års erfaring med at samarbejde med. Med alle vores restauranter og partnere oplever vi, at når netop samarbejde er så fast tømret og at vi igennem vores tætte samarbejde gang på gang på gang kan give vores gæster præcis den oplevelse og den service til deres Social Dining som de efterspørger. Netop derfor er vi også så helt utroligt stolte af at så mange af vores gæster vælger at bestille så dejligt hos os igen og igen og igen. Når først Du har oplevet at have gæster til bords i denne type arrangement med en af vores top restauranter og deres top professionelle personale, vil du ikke kunne forstå at du nogensinde har overholdt middagsselskaber på anden noget. Dette vil du opleve, uanset om du afholder dine private selskaber i privaten hjemme hos dig selv, eller om du afholder dem et erhvervslokale komma i jeres latine eller i jeres flotteste møderum på kontoret. 

 

Social Dining – besøg vores univers

 

Hvis du ikke er allerede er fuldstændig klar over hvad Social Dining det er, vil jeg hermed tillade mig at give en kort gennemgang af hvordan du kan opleve et social dining arrangement fra chefmade. Hvordan det foregår og hvordan det adskiller sig fra de mere traditionelle middagsselskaber. Ved et traditionelt middagsselskab er det typisk således, at det foregår ved flere serveringer. Har du valgt at bestille din private dinner fra på chefmade, vil kokken typisk komme ind og præsentere hvad enkel ret, som man vilel gøre hvis I var på restaurant. Ved en Social Dining serveres maden på store fade.Som ved en traditionel dining oplevelse, vil der ofte være flere runder. Men de vil være kortere. At der dermed være færre afbrydelser, vil alene gøre at opålevelsen bliver mere social. Alene det faktum at det ikke er Kokken der kommer ind og præsenterer maden hver gang, men at man skal deles omfattende og maden fordrer den gode samtale. 

 

Vi håber helt utrolig meget at du har læst det andet i dag har lyst til at gå direkte ind på vores hjemmeside på tre gange www chefmade.dk  eller kontakte os direkte på telefon mail eller nå i vores nye chatfunktion. Vores helt utroligt middags konsulenter sidder klar til at modtage netop dit din henvendelse og vi glæder os til at få lov til at være med til dit næste middagsselskab, i privaten eller til næste firma arrangement.