Fuldfør det spanske tema med Sangria

Hvis du ønsker at holde en fest med spansk tema, er sangria en must-have drink på menuen. Det er ikke kun lækkert, men det er også meget nemt at lave. I denne artikel vil vi give dig nogle tips til at holde den perfekte sangria-fest. Vi giver dig også en opskrift på at lave din egen sangria derhjemme. Så uanset om du planlægger en fødselsdagsfest eller jubilæumsfest, eller bare vil have en sjov aften med venner, så læs videre for at få al den information, du behøver at vide om at holde en spansk-tema-fest med sangria!

Sådan organiserer du den perfekte fest med spansk tema derhjemme

En underholdende aften derhjemme, kan være mere budgetvenligt end at gå ud, og du får personliggjort hver eneste detalje for at gøre den helt rigtig. I år, hvorfor ikke prøve en fest med spansk tema og med lækker sangria? Læs videre for tips til, hvordan du planlægger den perfekte soirée.

1. Dekorationer

Sæt scenen for din fest med nogle enkle dekorationer med spansk tema. Du kan finde masser af varer til at hjælpe dig i gang i din lokale festbutik eller online. For eksempel er papirlanterner i levende farver perfekte til at skabe en festlig atmosfære. Derudover er de meget billige og nemme at hænge op. Du kan også bruge lyskæder og blomsterguirlander til at dekorere dit rum.

2. Buffet med tapas

Ingen spansk fest ville være komplet uden et udvalg af velsmagende tapas inklusiv klassikere som paella, patatas bravas og churros con chokolade. Disse små retter er perfekte til deling, og de er nemme at forberede på forhånd. Plus, de vil efterlade dine gæster tilfredse, men ikke fyldte.

3. Har sangria

Sangria er en klassisk drik fra Spanien, der typisk indeholder rødvin, brandy, appelsinjuice og frugtskiver. Der er mange forskellige måder at lave sangria på, så eksperimenter gerne, indtil du finder en opskrift, du elsker. Et par ting at huske på: Brug en rødvin af god kvalitet, og skær frisk frugt som appelsiner, citroner og æbler op. Du kan også tilføje bær eller andre af årstidens frugter. Lad derefter blandingen sidde i mindst en time (gerne længere), så smagene kan blande sig. For at gøre det hele meget nemmere kan du bestille sangria hos https://tapasamor.dk/ og få det leveret til døren.

4. Traditionelt spansk tøj

Tilskynd dine gæster til at klæde sig ud i traditionelt spansk tøj, såsom flamenco-kjoler eller matador-kostumer. Dette er selvfølgelig valgfrit, men det kan tilføje den festlige stemning i din fest. Du kan også stille nogle rekvisitter frem, såsom spanske hatte eller falske overskæg, som gæster kan bruge på billeder.

5. Spansk musik

Ingen fest er komplet uden musik! Opret en playliste med dine spanske yndlingssange for at få alle i humør til at fejre. Du kan også finde masser af færdiglavede spillelister online eller på streamingtjenester. Sørg for at skrue op for lyden og lad de gode tider rulle!

 

Ved at følge disse tips er du godt på vej til at afholde en vellykket fest med spansk tema, som dine gæster vil tale om længe efter, at begivenheden er slut! Så begynd at planlægge og gør dig klar til at transportere dine gæster til Spanien til en aften, de sent vil glemme!