Nyd den danske sommer med øl fra Bryghuset Møn  

Det er sommer, det er sol og det er Møn! Møn er i sandhed en naturperle, der især hen over sommeren gnistrer og glimrer med sine gule kornmarker med røde valmuer, sit azurblå glimtende hav og sine hyggelige havnemiljøer og byer.

Tag på tirsdagsmarked og gør et godt loppefund i Stege, tag på stranden og find vetterlys i lange baner eller nyd en længere vandretur ad Camønoen, hvor der er smukke udsigtspunkter ud over havet eller svale stier i skoven, der giver fornyet energi til sjæl og legeme.

Midt i alt dette skønne natur og kultur, finder man også alskens gourmetlækkerier til ganen, som Møn boerne specialfremstiller af udsøgte, lokale råvarer.

Læskende øl fra Bryghuset Møn

Sommerens lune temperaturer kan mærkes, hvis man for eksempel går Camønoen i bagende sol, eller har gået Stege by tynd under tirsdagsmarkedet. Når man dermed er godt tørstig, kan en øl fra Bryghuset Møn ikke blot slukke tørsten, men også give fornyet inspiration til smagsløgene, fordi der her findes et hav af spændende smagsvarianter.

Det specielle ved disse øl er især, at de indeholder vand fra Møns Klint. Så bliver det ikke mere lokalt. I kan prøve både mere traditionelle øl, som I allerede kender fra andre ølmærker, men I kan også nyde deres mere eksperimenterende øl, som de hvert år giver et nyt og alternativt bud på.

Tag øl fra Møns Bryghus med i picnickurven

Skal I på en dejlig picnic rundt på Møn, for eksempel til Klintholm Havn eller en af de mange skønne strande, kan I med fordel pakke en lækker picnickurv med øl fra Møns Bryghus.

Hvad med at prøve noget nyt og pakke deres variant med lakrids stout? Eller hvad med en sprudlende hindbær blanche? Der er selvfølgelig også de mere klassiske typer såsom hvedeøl, pilsner og Guldøl. Ydermere finder I også IPA-øllen, som især mange kvinder er faldet for. Er I til de mere mørke toner, kan en Brown Ale også være sagen. En af de mere særlige er også Honning Porteren, der har en honningagtig sødme over sig.

Lav prøvesmagning af øl fra Møn Bryghus i haven

Når I sidder på en varm sommerdag i sommerhuset, kan I også prøve at lave ølsmagning, hvor gæsterne smager på alle varianterne.

Her er det ideelt at købe en samlet gavekasse med alle øltyperne i. På denne måde kan hver enkelt finde sin favorit øl, som kan vælges igen og igen, næste sommer og næste sommer og…