Hold øllene kolde med store isterninger

De fleste af os har prøvet at få sig en solbajer. Du ved, sådan en der har stået pakket i en taske i flere timer og baget i solen. Det er ikke den lækreste oplevelse, men det kan selvfølgelig være den eneste udvej, hvis der ikke er andre løsninger lige ved hånden.

Men der er mange gode måder at holde sin øl kold, hvad enten du sidder i haven, i en park eller på en festival – og så slipper du for at skulle tvinge en lunken slurk humle. Den måde, der også tiltaler øjet mest, er ved at bruge store isterninger. Du skal selvfølgelig ikke lægge store isterninger i øllen (medmindre du godt kan lide det). Du skal derimod lave en dyb og bred bowle fyldt med isterninger og lægge øllene der.

 

På den måde bliver din øl omgivet af de store isterninger, der holder dem kolde i lang tid – hvis du altså har sørget for at bruge nok af dem.

 

Isterninger i forskellige former

Når du skal køle din øl, behøver isterningerne ikke nødvendigvis at være store. Det kan lige såvel være knust is, da de også er enormt gode til formålet. Faktisk omslutter de øllen endnu bedre, da den knuste is falder bedre i hak enkeltvis, end de store isterninger gør.

 

Når alt dette er sagt, så kan du selvfølgelig bruge alle typer af isterninger. Uanset hvad bliver det et bedre resultat end en varm pose. Så hvis du kun ligger inde med de klassiske isterninger i fryseren, kan det også sagtens fungere til din øl.

 

Køl ned hurtigere og bestil isen

Hvis du har mange øl, der skal køles ned, kan det være en fordel at bestille de isterninger, du skal bruge. Det kan hurtigt blive noget rod, hvis du selv skal fryse det passende antal isterninger, da det både fylder i fryseren, og det tager lang tid at fylde de mange isterningeposer.

 

Når du bestiller for eksempel store isterninger eller knust is, får du leveret mange kilo ad gangen, som er klar til at tage i brug. Så skovler du blot fra en tønde med is, og så er din nedkølende bowle klar på ingen tid.

 

Det gør festen meget nemmere for dig, og du kan bedre sikre, at det rent faktisk er alle øllene, der bliver nedkølet. Hvis du selv skulle sørge for isterningerne, ville du muligvis ende med ikke at have nok, da det jo tager lang tid, og måske har du slet ikke så meget plads i fryseren. Derfor er det i den grad anbefalelsesværdigt at købe isterningerne i stedet for, da det gør livet noget nemmere for dig, når du står midt i en fest med mange øltørstige gæster.