Fester med udenlandsk mad

Vi elsker fester med udenlandsk mad og vil her dele vores oplevelser med dig.

 

 

Udenlandsk mad til din fest? Læs mere her.

Du kender måske følelsen af at komme til din onkels 60-års fødselsdag og der bliver igen serveret den typiske catering menu, som ikke tør at udfordrer dine smagsløg, fordi det er noget alle kan lide. Du kender måske også den fantastiske følelse af at dukke op til en fest, hvor der står en food truck klar til at servere for dig.

 

Vi vil gerne udforske udenlandsk mad i denne artikel for dig og skrive lidt om fordelen ved at vælge at bestille noget der kan udfordre dine gæsters smagsløg. Du kan for eksempel bestille street food, hvor du kan få serveret lækker karry, mexicansk mad eller andet lækkert! Men er det sikkert at alle vil kunne lide det?

I følge os skal du ikke bekymre dig om dette. Food trucks og cateringfirma der serverer udenlandsk mad har specialiseret sig i at udbyde en menu, hvor at maden er tilpasset danske smagsløg og diæter. Du kan derfor trygt indhente tilbud fra forskellige spisesteder.

 

For eksempel kan du bestille indisk catering eller food truck og være relativt sikker på, at maden ikke er så stærk at den ikke kan spises. Ovenikøbet kan du være ret sikker på, at du også får tilbud at bestille vegetariske alternativer til dine gæster og at der også vil blive serveret et glutenfrit alternativ. Du kan også vælge at bestille catering fra en mexicansk food truck med tacos, hvor du kan få serveret forskellige alternativer.

 

Vi mener at dette vil gøre din fest mere farverig og at dine gæster vil huske oplevelsen som noget specielt. Mad er en vigtig del af festen og derfor skal den også være festlig!