Tag restaurantoplevelsen med hjem og få en unik oplevelse

I dagens Danmark er der ikke noget bedre end at sætte sig godt til rette i sin egen stue med en god bog og noget lækker mad. Med en grydeske i hånden kan man skabe enhver restaurantoplevelse i sit eget hjem. Men hvordan gør man egentlig det? Særligt når man ikke har den store erfaring i bagagen.

Velkommen til artiklen, der kommer med 4 overvejelser til, når du gerne vil tage restaurantoplevelsen med hjem med din egen unikke private dining oplevelse.

 

1. Beslut dig for hvad for noget mad, du gerne vil spise

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type mad, du gerne vil have med til dit private dining arrangement. Vil du have italiensk mad? Kinesisk mad? Eller noget helt tredje? Med denne beslutning følger også, at du skal beslutte dig for, hvor kompliceret eller enkel din mad skal være at lave. Vil du have nogle komplicerede retter eller nogle enkle retter? – Disse ting er også vigtige at forklare til din kok.

 

2. Bestem dig for hvilken vin, du vil drikke til din mad

En restaurantoplevelse er for mange ikke kun maden, nej det er lige så meget drikkevarerne, særligt vinen. Det er derfor lige så vigtigt, at du overvejer, hvilken vin du skal drikke til din mad. Skal det være en hvidvin eller en rødvin? Hvad passer til din mad? Hvilken smag vil du opnå? Dette er selvfølgelig ikke noget, der er så vigtigt som maden, men det er alligevel noget, man skal overveje. Dertil skal du også overveje, om du selv vil anskaffe vinen, eller om din private kok skal medbringe dem?

 

3. Hvor mange skal spise med?

Nu har du fundet din mad og din vin, så er det tid til at overveje, hvor mange mennesker, der skal spise denne mad. Skal det være en stor fest med en masse mennesker eller skal det være en lille hyggelig middag med nogle gode venner? Dette er endnu en meget vigtig detalje at fortælle cateringfirmaet, som skal stå for maden. De skal jo vide om de skal sende én eller flere kokke.

 

4. Skal du have nogle specielle ting med?

Udover at have en kok, der kan lave den perfekte mad, så kan man også få en masse andre ting med. F.eks. servering, duge, opvask, rengøring og meget andet. Dette er ikke noget, der er nødvendigt, men det kan være en god idé, hvis du ikke vil stå med opvasken bagefter.