LILLE LANGELANDSK SPECIALBUTIK MED OMKRING 150 FORSKELLIGE ØL:

Om Øl Handleriet

OM ØL

Det øl, som ikke drikkes, har forfejlet sin opgave
–Alexander Meyer-Breslau

Kærlighed til godt øl

For Bjarne Glud Jensen er øllene en passion... en hobby, affødt af en forkærlighed for den gode smag og et medlemsskab i Danmarks hurtigst voksende forening, Danske Ølentusiaster. (For hans kone Iben er øl-interessen blevet den hurtigste måde at få manden i tale...)

Levevejen er en tømrervirksomhed, men fritiden bliver brugt i ølbutikken, som er åben fra 15-18 onsdag-fredag. Samt i weekenden,  når øl-manden er hjemme. Ring gerne i forvejen på 23 24 24 95.

Når der skal vælges øl til butikken, bruger Bjarne Glud Jensen den fornemste rettesnor: Han investerer i det øl, han selv kan lide og kan altså rose sine varer udfra helt subjektive kriterier. Det skal dog tilføjes, at hans øl-smag bestemt er bredt favnende – bare der er smag og kvalitet og et vist særpræg over øllet.

Øl Handleriet har især specialiseret sig i belgiske ales – bl.a. de berømte Trappist-øl, men også fra andre små hæderkronede belgiske bryggerier, der gennem  århundreder har arbejdet på at forfine og forbedre deres øl.

Men den lille gårdbutik fører også øl fra fynske bryggerier som Refsvindinge Bryggeri, Midtfyns Bryghus, Stensbogård og Indslev Bryggeri samt fra Bryggeriet Hancock, Skive, og Thisted Bryggeri, Thisted, og i sommersæsonen fra Rise Bryghus, Ærø og Skands Bryggeri, Brøndby.